Hirdetés
Rendezvény

Zene és tánc az újvárosi Családi Napon

Fotó: Ács Tamás
Győr+
2020.09.20. 08:48

Idén is nagy érdeklődés és siker mellett zajlott az újvárosi családi nap, ahol a főszerep a jókedvvé, a zenéé, a táncé és a finom falatoké volt. Együtt mulatott fiatal és idős a kellemes kora őszi időben.

Hirdetés

A szervezést ahogy minden évben, idén is az Újvárosi Művelődési Ház munkatársai vállalták magukra, a helyszín pedig a Bercsényi liget volt, a régi piactérnél. A családi nap az évszak mindig nagyon várt eseménye, igazi ünnep az újvárosiaknak.

A rendezvényt Radicsné Csőre Andrea a művelődési ház igazgatója nyitotta meg, majd a nap főszereplői következtek: a zene, a tánc, a mulatás és a jókedv. Fellépett a Cserók és az Aranymálinkó néptáncegyüttes, majd őket követte a „Cigányzene, magyar nóta”, ahol a színpadon Szigeti Ferenc nótaénekes és Baranyai István zenekara szórakoztatta a közönséget.

Hirdetés

A győri önkormányzat részéről Szeles Szabolcs alpolgármester és dr. Fekete Dávid képviselő köszöntötte a megjelenteket és kívánt nekik nagyon jó szórakozást, kikapcsolódást.

Amibe persze nem is volt hiány, hiszen a zenei csemegék mellett a gasztronómia kínálata is várta a kilátogatókat. Volt minden, mi szem-szájnak ingere: gulyás, lángos, popcorn, vatta cukor és még lehetne sorolni. Fogyasztottak is szépen az emberek, a gyermekek pedig már alig várták, hogy birtokba vehessék az ugrálóvárakat.

Az rendezvény egyértelmű fénypontja a Váradi Roma Cafe élő koncertje volt, ahol a hangulat is a tetőfokára hágott. Együtt mulatott fiatal és öreg, énekeltek, táncoltak, csak úgy egyszerűen jól érezték magukat. Mint mindig az újvárosi családi napon.

Televíziós szerkesztő: Pulai Sarolta

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #híradó | #zene |
likeold
a fb oldalunkat