Hirdetés
Rendőrség

Visszaeső bolti tolvajt fogtak

Győr+ archívum
Győr+
2021.01.13. 15:52

A tetten ért férfit üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Hirdetés

Egy győri élelmiszerboltba hívták ki a rendőröket január 12-én reggel, mert egy férfi két üveg szeszes italt rejtett el ruházatában, majd megpróbált fizetés nélkül távozni az üzletből. A bolt biztonsági őre észlelte a lopást és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a feltételezett elkövetőt, akinél a járőrök megtalálták az italokat.

A győri egyenruhások előtt már nem volt ismeretlen a 25 éves férfi, ugyanis még tavaly december 23-án és idén január 10-én ugyancsak bolti lopáson érték tetten több boltban is a város területén, ekkor illatszercsomagot és más árucikkeket próbált meg ellopni.

Hirdetés

A járőrök elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították a tetten ért elkövetőt. A nyomozók – őrizetbe vétele mellett – üzletszerűen elkövetett lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt, majd a Győri Járási Ügyészség felé előterjesztést tettek a 25 éves férfi letartóztatásának indítványozására.

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat