Hirdetés
Garázdaság

Verekedés volt az Árvaház utcában

Illusztráció: police.hu
Győr+
2021.08.10. 19:43

Ütötték-rúgták egymást, majd mindenki másképpen emlékezett rá, hogy ki is kezdte a verekedést. A dulakodás során egy bicska is előkerült.

Hirdetés

A rendőrök Győrben, az Árvaház utcában intézkedtek három férfival szemben augusztus 9-én délután, mivel bejelentés történt arról, hogy a közterületen bántalmazták egymást.

Mindhárman egyöntetűen elismerték a verekedést, azonban arra, hogy azt ki kezdeményezte, már mindannyian másként emlékeztek. Az adatgyűjtés eredményeként a járőrök megállapították, hogy a három férfi – egy korábbi eset kapcsán – szóváltásba keveredett, majd kölcsönösen bántalmazták, ütötték, rúgták egymást az utcán.

Hirdetés

A dulakodás során egy bicska is előkerült, majd – jelenleg még tisztázatlan körülmények között – egyikük karján egy szúrt seb keletkezett.

Mivel a 26, 31, valamint 38 éves férfiak cselekménye a járókelőkben, és a környéken lakókban megbotránkoztatást, illetve riadalmat keltett, az egyenruhások mindegyiküket elfogták, majd – a rendőrkapitányságra történt előállításukat követően – csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.  

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #Győr | #rendőrség | #verekedés |
likeold
a fb oldalunkat