Hirdetés

Megoldott az egyetemi dolgozók étkeztetése

Fotó: Győr+
Győr+
2020.03.23. 18:00

A globálisan kialakult járványügyi helyzet miatt a Széchenyi István Egyetemen az oktatás távoktatásként folytatódik március 23-tól. A március 23. és 29. közötti időszakban az egyetem vezetésével való egyeztetés alapján a következőképpen alakul a győri campus területén a vendéglátó egységek nyitva tartása, biztosítandó az oktatók és a munkatársak ellátását.

Hirdetés

Hétfőtől péntekig a Sieger Sport Bar tart nyitva 8-tól 15 óráig, ahol meleg étkezési lehetőség vehető igénybe naponta 11 és 14 óra között. Az oktatók és a munkatársak alkalmazotti kártyájuk felmutatásával kedvezményes Egyetemi menü elfogyasztására jogosultak: mindennap egy levesből és két főételből (egy húsosból és egy húsmentesből) választhatnak. Ezenkívül természetesen az eddigi napi menü is kapható lesz, de az változatlan áron.

A vendégeknek az egészségügyi ajánlásoknak megfelelően célszerű egymástól kellő távolságot tartani és – amennyiben az időjárás lehetővé teszi – nem a zárt térben, hanem a teraszon, a szabadban helyet foglalni. A vendéglátóhelyen kiemelten figyelnek a fertőtlenítésre.

Hirdetés

Forrás: Széchenyi István Egyetem

Kapcsolódó témák: #koronavírus | #Széchenyi István Egyetem |
likeold
a fb oldalunkat