Hirdetés
A pótfelvételi ponthatárokat augusztus 28-án hirdetik ki

Vasárnapig lehet jelentkezni a pótfelvételire

Fotó: SZE, Májer Csaba József
Győr+
2020.08.04. 11:57

A Széchenyi István Egyetem képzési palettájáról az idei pótfelvételi eljárásban több mint hatvan szak közül válogathatnak az érdeklődők, akik államilag támogatott formában akár angol nyelvű képzésre is jelentkezhetnek augusztus 9-én éjfélig.

Hirdetés

Még nem késő jelentkezni a Széchenyi István Egyetem szeptemberben induló képzéseire azoknak, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 23-án zárult általános felvételi eljárásban, vagy idén nem is jelentkeztek a felsőoktatásba. A 2020-as pótfelvételi keretei között ugyanis augusztus 9. éjfélig van lehetőség felvételizni az intézménybe, amelynek campusát tavaly az ország legszebbjének választották.

„A Széchenyin tanulni jó, ezért mindenkit arra biztatunk, hogy akit az általános felvételi eljárásban nem vettek fel vagy esetleg be sem adta a jelentkezését, fontolja meg a pótfelvételi lehetőségét” – húzta alá dr. Kovács Zsolt, a Széchenyi István Egyetem kancellárja. Hozzátette: fontos információ, hogy az előző évekkel ellentétben ezúttal államilag támogatott képzésekre is be lehet nyújtani a jelentkezést.

Hirdetés

A Széchenyi István Egyetem színes képzési palettájából öt felsőoktatási szakképzési, két osztatlan, huszonnyolc alap- és ugyanennyi mesterképzési szak közül válogathatnak az érdeklődők, akiknek lehetőségük van jelentkezni a pótfelvételi eljárásban olyan színvonalas, állami ösztöndíjas képzésekre, mint a járműmérnöki, logisztikai mérnöki, gazdálkodási és menedzsment angol nyelvű alapszakok.

A fiatalokat többek között vonzó kollégiumi szolgáltatás, modern infrastruktúra, a Közép-Európában egyedülálló laborháttér várja a Széchenyi István Egyetemen.

Tudnivalók az eljárásról

  • A Széchenyi István Egyetem pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzéseiről bővebben tájékoztató itt olvasható.
  • A pótfelvételi során már csak egy képzés jelölhető meg.
  • Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet.
  • A jelentkezési űrlapokat a kitöltéssel egy időben, azaz 2020. augusztus 9-én éjfélig hitelesíteni is kell.
  • A jelentkezési kérelemhez csatolandó dokumentumokat a jelentkezési kérelemmel egyidejűleg kell feltölteni 2020. augusztus 9-ig.
  • A ponthatárokat  2020. augusztus 28-ig hirdetik ki.

Forrás: Széchenyi István Egyetem

Kapcsolódó témák: #felvételi | #Oktatás | #Széchenyi István Egyetem |
likeold
a fb oldalunkat