Hirdetés

Válságkezelés és fenntarthatóság

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2020.08.17. 17:35

Üzleti SZEmle néven új szolgáltatás érhető el a Széchenyi István Egyetem (SZE) honlapján: az intézmény oktatói-kutatói olyan gazdasági témájú publikációk rövid összefoglalóit készítik el, amelyek hasznosak lehetnek a vállalkozók, az üzleti döntéshozók és a fejlesztő munkakörökben dolgozó szakemberek számára.

Hirdetés

Az aloldalra a napokban újabb anyagok kerültek fel. Az érdeklődők olvashatnak többek között arról, hogy a koronavírus hogyan hat a vállalatok pénzügyi teljesítményére, illetve a romániai vállalatokra, Japán miként támaszkodik az automatizációra a válság elleni küzdelemben, valamint hogy a járvány okozta lélektani krízisnek milyen kezelési megoldásai lehetnek.

Szó esik emellett például az agilis kockázatmenedzsmentről, a „reagálás – kilábalás – növekedés” válságkezelő vezetői stratégiáról, az összeomlott ellátási láncokról, az innováció jelenlegi szerepéről vagy a hazai fesztiválok gazdasági hatásairól, a klímavédelmi célokról vagy a fenntarthatóság jegyében fogant váltáskezelésről is.

Hirdetés

Forrás: Széchenyi Egyetem

Kapcsolódó témák: #Oktatás | #Széchenyi István Egyetem |
likeold
a fb oldalunkat