Hirdetés

Vagyonvédelmi kiállítás nyílt

Fotó: O. Jakócs Péter
police.hu
2019.10.25. 13:45

A Győri Rendőrkapitányság szervezésében a szakemberek a korszerű vagyonvédelmi, biztonságtechnikai eszközök bemutatásával és tanácsadással hívták fel a figyelmet a vagyonvédelem fontosságára.

Hirdetés

Mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk? Mit jelent a korszerű vagyonvédelem?

A fenti kérdések megválaszolására a Győri Rendőrkapitányság és a Foglalkoztatást Elősegítő Oktató és Tanácsadó Kft. 2019. október 25-én és 26-án rendezi meg a VIII. Személy- vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai bemutatóját a Győr Plaza Bevásárlóközpontban.

Hirdetés

A kiállítást Radnóti Ákos Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere nyitotta meg, a résztvevőket Nagy Ágnes r. alezredes a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese köszöntötte.

A kétnapos rendezvényen a szakemberek korszerű vagyonvédelmi, biztonságtechnikai eszközök bemutatásával és tanácsadással hívják fel a lakosság figyelmét a vagyonvédelem fontosságára.

A bemutatóra látogatók a gépjármű, lakóingatlanok és egyéb épületek védelmét biztosító elektronikus, mechanikus eszközök működéséről, alkalmazási lehetőségeiről, illetve az élőerős biztonsági őrzésről és a személyvédelmi szolgáltatásokról kaphatnak széleskörű tájékoztatást.

A kiállításon a lakosság részére lehetőség nyílik rendőrségnek a kerékpárok lopását megelőző jelölő programján is részt venni. A szervezők a vagyonvédelmi kiállításon túl a rendőrség egyéb programjaira is felhívták a megjelentek figyelmét, valamint a rendőri hivatás iránt érdeklődők részére toborzást is tartottak.

Forrás: police.hu
TV-s szerkesztő: Borbély Martina

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat