Hirdetés
Automata illemhelyet is kihelyeznek

Újra csoboghat a víz a Bem téren

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2020.04.30. 12:45

Számos fejlesztés történt az elmúlt időszakban Nádorvárosban, a Bem téren. Felújították még korábban a kézilabdapályát és a játszóteret, a futók körében nagy népszerűségnek örvend a rekortán futópálya is.

Hirdetés

Radnóti Ákos alpolgármester kezdeményezésére számos szökőkút tudott megújulni az elmúlt években, ez történt a Bem téren is. Ahogy arról múlt heti számunkban beszámoltunk, visszaérkezett a „Fiú a tállal” szobor, így a beszerelést követően a napokban újra üzemelhet a csobogó.

Számomra nagyon fontos ez a helyszín, hiszen itt nőttem fel. Örülök, hogy Győr folyamatosan szépül – mondta dr. Dézsi Csaba András.

Hirdetés

„Itt a Bem téren az új szökőkút környezete is megújult, új padokat helyeztünk ki, kicseréltük a gyepet és modern öntöző rendszert szereltünk be” – tette hozzá Győr polgármestere, aki a városrész önkormányzati képviselője is egyben.

Fotó: Marcali Gábor

Radnóti Ákos alpolgármester az átadón elmondta, hogy Nádorvárosban két évvel ezelőtt már megújulhatott a Bartók Béla úton található szökőkút.

„Nagyon fontosnak tartom, hogy a Belvárosban már az összes szökőkút megújult, de Adyvárosban a Kuopió parkban is megszépült. Folytatjuk ezt a munkát, Marcalváros I.-ben is megújul egy kút és a Kisfaludy és a Baross utca sarkán lévő szökőkutat is szeretnénk felújítani” – zárta az alpolgármester.

Várhatóan egy hónapon belül egy automata illemhelyet is kihelyeznek a Bem térre.

TV-s szerkesztő: Ficsór Dávid

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győr+ TV | #helyi fejlesztés | #közélet |
likeold
a fb oldalunkat