Hirdetés

Újabb öt évig Glázer Péter a Győri Ipartestület elnöke

Fotó: Ficsór Dávid
Ficsór Dávid
2021.12.02. 14:13

Szerdán este tartotta iparosgyűlését a Győri Ipartestület. Az évértékelő rendezvényen újabb öt évvel meghosszabbították az elnök, Glázer Péter mandátumát.

Hirdetés

A szavazás előtt a szokásoknak megfelelően átadták a különböző jubileumi díjakat.

A rendezvényen részt vett Németh Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke, aki elmondta, a szervezet sokat tesz a térség és a város fejlődéséért.

A megyei önkormányzat ezüst emlékérmét Bogárdi Attila autószerelő mester, Vaszari György sport, cipő és ruházati kiskereskedő, valamint Árvai István győrújbaráti vállalkozó vehette át az elnöktől.

Az önkormányzat részéről Rózsavölgyi László érkezett a rendezvényre. A képviselő úgy fogalmazott, ipartestületi hagyományok nélkül nem lehetne Győr az ország egyik legfejlettebb városa.

A beszédet követően a képviselő Győr Város Ezüst Emlékérmét adta át Háczky Gábornak, a Háczky Optika ügyvezetőjének, Szerencsés Istvánnénak, a Kis Pipa Vendéglő tulajdonosának és Szórádi Lászlónak, a Cső-Ker Kft. ügyvezető igazgatójának.

A megalakulásának 136. évfordulóját ünneplő Győri Ipartestület évértékelőjén a jubileumi kitüntetések is gazdára találtak. Díjazták azokat, akik 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 éve tagjai a szervezetnek, emellett az aranykoszorús mesteri címeket és az aranyozott emlékérmeket is átnyújtották. 

Fotó: Ficsór Dávid

Kapcsolódó témák: #díjátadás | #galéria | #Győr+ TV | #híradó | #ipartestület |
Hirdetés