Új kisbaba alhat a vándorbölcsőben

Németh Boglárka Ács Tamás
2023.01.16. 11:10

A Győribaba Portál vándorbölcsőjében hétfőtől új csecsemő hajthatja álomra a fejét. Kovács Boglárka december 28-án, a tervezettnél egy héttel később született, szülei pedig úgy gondolták élnek a lehetőséggel és jelentkeznek, hátha ők vihetik haza a bölcsőt.

Részletesen kidolgozott és gyerekbarát minták jelennek meg a Győribaba Portál vándorbölcsőjén. Egy kényelmes matrac is van benne, előző gazdája, Valdó már kinőtte, így tovább vándorolhat a fekhely, melynek ünnepélyes átadására hétfőn került sor. 

“Ezt a bölcsőt egy gönyűi ,17 éves fiú készítette még tavaly áprilisban. Ez egy ingyenesen igényelhető bölcső, az előző lakója nagyon szépeket mondott róla, nagyon vastagon be van hintve álomporral, szóval jókat lehet benne szundizni” – hangsúlyozta Hidvégi-Vas Éva, a Győribaba Portál főszerkesztője. 

A Kovács szülők látták a lehetőséget és regisztráltak is annak reményében, hogy ez lehet a kis Boglárka új fekhelye. “Nagyon örülünk, a mi szobánkba fogjuk rakni, mert egy kicsit féltjük a kislányunkat a tesótól, hisz ő mindenben szeretné hintáztatni a hugit. Szerintem ez egy nagyon jó lehetőség és a bölcső is nagyon szép, reméljük, hogy Bogi nagyon jókat fog aludni benne. Tényleg be van hintve álomporral, ahogy írták” – mesélte az édesanya, Bajcsai-Kovács Borbála Zsuzsanna. A család téti otthonába költözik tehát a fekhely, ahol a másfél éves Zsombor, Boglárka bátyja is megnézheti majd közelebbről.

A bölcső átadó eseményen az óév utolsó és az újév első babáját is köszöntötték, továbbá gazdára talált a 2000. bababox is. A doboz tartalmaz minden olyan terméket, melyre az újszülötteknek és az édesanyáknak szüksége lehet: cumisüveg, előke, kiskanalak, anyatejgyűjtő, melltartó bélés, pelenka is van a csomagban. 

Bababox-ot továbbra is igényelhetnek 20 hetes kortól a kismamák és azok, akiknek a gyermekük még nem érte el a három hónapos kort. (Regisztrálni ITT lehet.) A mostani bölcső átadáson a csecsemők egy-egy pelenkacsomagot és tortát is kaptak. 

Kapcsolódó témák: #bababox | #bölcső | #Győr+ TV | #Győribaba Portál | #híradó |