Hirdetés
Győri felsőoktatás

Új címzetes egyetemi docensek a Széchenyi István Egyetemen

Fotó: Májer Csaba József
Győr+
2021.06.22. 18:28

A győri Széchenyi István Egyetem számára fontos munkatársai megbecsülése: az intézmény Szenátusa Némethné Farkas Katának és Winkler Csabának címzetes egyetemi docens címet adományozott.

Hirdetés

Némethné Farkas Kata 1986 óta a Széchenyi István Egyetem, illetve jogelődje munkatársa. Jelenleg a Felnőttképzési Központ vezetője, amely szervezeti egységben több mint két évtizede tevékenykedik. 2011-ben bekapcsolódott a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar oktatási munkájába. Tárgyait azóta több mint kilencezer hallgató vette fel. 2003 óta a távoktatás szervezésével is foglalkozik, koordinálja az egyetemi távoktatási tananyagok fejlesztésének, ki- és átdolgozásának, egységes tananyagtárba illesztésének folyamatos fejlesztő tevékenységét. Távoktatási vizsgáztatási tapasztalata különösen értékes volt a 2020-ban hirtelen bekövetkező digitális átállásnál.

Winkler Csaba (Fotó: Májer Csaba József)

Winkler Csaba – aki jelenleg a Széchenyi István Egyetem társadalmi kapcsolatok titkára –negyven éve az intézmény munkatársa. Az 1990-es évek végétől intézményi kommunikációs és marketingtevékenysége mellett meghívott óraadó a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karon, illetve elődjén. Kezdetben kommunikációs tantárgyak keretében tartott órákat, emellett több félévben tanári kommunikációt is tanított. Arra törekszik, hogy a hallgatók a kurzushoz tartozó ismeretek mellett részletesen, élményszerűen megismerjék az egyetem életét, értékeit, jeles személyiségeit. Az intézmény történetének dokumentumai gondozásában végzett munkája kiemelkedő.

A fenti nyitóképen: Némethné Farkas Kata (Fotó: Májer Csaba József)

Forrás: Széchenyi István Egyetem

Hirdetés