Tart a felújítás a Jókai parkolóházban

Győr+ | Illusztráció: Győr-Szol
2022.11.13. 11:03

A létesítmény továbbra is csak részlegesen működik, az üzemeltető az átalánydíjas bérlettel rendelkező ügyfelek számára a pinceszinten biztosít parkolási lehetőséget.

Hirdetés

A Győr-Szol Zrt. értesít a közlekedőket, hogy Győrben, a Jókai parkolóházban zajló rekonstrukciós munkálatok nem fejeződtek be a korábban tervezett határidőre. A létesítmény továbbra is csak részlegesen működik, az üzemeltető az átalánydíjas bérlettel rendelkező ügyfelek számára a pinceszinten biztosít parkolási lehetőséget. Mások a parkolóházat nem tudják igénybe venni.

Amint arról az üzemeletető korábban beszámolt, október 17-től a létesítményben épületgépészeti felújítási munkák zajlanak. A munkálatok keretében a parkolóház automata tűzoltórendszerének egyes elemeit, a mennyezeti csővezeték-hálózatot cserélték a felső szinteken. A rekonstrukcióra az épület biztonságos üzemeltetése érdekében van szükség. A felújítás befejezése hamarosan várható, a próbaüzem során tapasztalt hiányosságok miatt azonban egyelőre az épület nem működhet teljes kapacitással.

A munkálatok befejezéséről és a parkolóház teljes megnyitásáról a szolgáltató értesíti a közlekedőket.

Forrás: Győr-Szol Zrt.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #felújítás | #Győr | #Parkolás | #parkolóházak |