Hirdetés
Fiesta a Belvárosban

Táncolt a tér, karibi volt a hangulat!

Fotó: Ács Tamás
Hajba Ferenc
2021.07.03. 20:14

Házasságok is köttettek már a Karibi Tánc Egyesület, a ménfőcsanaki Karibi Táncklub és a Salsa Rumli közös bulijainak köszönhetően. A táncoktatás és fiesta vasárnap a Széchenyi térre hozta össze a fiatalokat.

Hirdetés

Estig tartott a vidám táncoktatás, melyet élő karibi/latin koncert, utcabál követett.

Fotó: Ács Tamás

Addig Horváth Attila, a Karibi Tánc Egyesület elnöke és partnere színpadon mutatta be a lépéseket, a különböző koreográfiákat, melyeket legalább kétszázan próbáltak megtanulni az alkalmi táncparketten.

Fotó: Ács Tamás

Főleg a húszas éveik elején járó fiatalok , de volt néhány hatvanon, vagy talán hetvenen túli pár is. Sokan ismerősök, hosszú öleléssel köszöntötték egymást, ez volt az első alkalom a járvány óta, hogy ennyien és szabadon találkozhattak, örvendezhettek.

A tánc összehoz, Horváth Attila partnere szerint több házasság is született a bulikon szövődő szerelmekből. A karibi tánc igazán alkalmas a gátlások feloldására, vállaltan erotikus és vidám. Ráadásul most már ismét szabad volt a lélegzet, nem voltak maszkok a szájakon.

Fotó: Ács Tamás

A táncosokat a kordonon kívülről több százan nézték, bárki, bármikor ingyen csatlakozni tudott hozzájuk. Azok is, aki egyetlen lépést sem ismernek a táncból. Voltak látványos bemutatók, a fieszta színei töltötték meg a teret. A legkisebbek a kordonon kívül a szökőkút körül futkostak. Tűzött a Nap, mosolygott a tér.

Fotógaléria: Ács Tamás

TV-s szerkesztő: Hajba Ferenc/Németh Boglárka

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győr+ TV | #programok | #szórakozás | #zene |
Hirdetés