Hirdetés
Azok részére, akik a járvány elleni küzdelem frontvonalában teljesítettek

Tizenötmillió forintos adomány a kórháznak

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2020.07.29. 13:11

A Credobus autóbuszokat gyártó mosonmagyaróvári-győri Kravtex-Kühne Csoport a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház dolgozóinak koronavírus-járvány utáni jutalmazására, A Győri Kórházért Alapítvány részére átutalt 15.000.000,-Ft-ot, mely összeget június 17-én átutaltak a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház számlájára.

Hirdetés

A Credobus célja az adománnyal, hogy a cégcsoport méretéhez és megyei szerepéhez méltó módon fejezze ki tiszteletét az orvosok, betegápolók és a győri kórház más dolgozói iránt.

Az Intézmény 194 dolgozóját részesítette ebből a forrásból jutalomban, Szép Kártya cafeteria formájában. A kapott összeg fedezetet nyújtott az adóteherre, és a adminisztrációs költségekre.

Hirdetés

A Győri Kórházért Alapítványnak juttatott adomány teljes egészében a járvány elhárításában részt vevő egészségügyi dolgozókhoz került, akik 2020. július 10-ig egyenként minimum bruttó 30.000,-Ft extra összeget kaptak SZÉP kártyájukra.

A cégcsoport a járványhelyzet során folyamatosan figyelemmel kísérte a győri kórház helyzetét, és kereste azt a támogatási formát, amellyel érezhető mértékben és személyesen támogathatja azokat, akiknek köszönhetően sikerült leküzdeni a járvány első hullámát.

A támogatás teljes egészében SZÉP kártyára való átutalással került kifizetésre, kifejezetten azok részére, akik a járvány elleni küzdelem első vonalában teljesítettek.

Forrás: Petz Aladár Megyei Oktató Kórház

Kapcsolódó témák: #adomány | #Győr | #koronavírus |
likeold
a fb oldalunkat