Tagokat toboroz a Fidelitas Győr

Fotó: Fidelitas
Ficsór Dávid
2022.05.26. 13:48

A kampányban való aktív részvétel után a tagtoborzásra helyezi a hangsúlyt a Fidelitas Győr. Ezt mondta a Győr+ Médiának a szervezet elnöke egy csütörtöki sajtótájékoztatón.

Pusztai Gábor kiemelte, a győri szervezet taglétszáma december óta, – mióta ő átvette a stafétát – háromszorosára nőtt. Az elnökség fél éve három célt tűzött ki: az országgyűlési választásban való minél sikeresebb részvételt, a helyi közéletben való jelenlét erősítését és a tagtoborzást.

„A kampányban azt gondolom, hogy sikeresen vettünk részt, jelentős erőkkel segítettük Simon Róbert Balázs kampányát. Több mint negyven Fidelitasos volt a kampánycsapatban, ami 2016 óta a legnagyobb szám az összes eddig lezajlott akció közül. A helyi közéletben való jelenlétünk erősítése is sikeresnek mondható, hisz folyamatosan szervezünk közösségi és közéleti programokat, karitatív és környezetvédelmi akciókat, valamint helyi ügyek mellé is odaállunk. Jelenleg a tagtoborzásra szeretnénk a hangsúlyt fektetni. Várunk minden 14 és 35 év közötti jobboldali gondolkodású fiatalt, akik szeretnének egy összetartó baráti közösség tagjává válni, és bepillantást nyerni a közéletbe! – hangsúlyozta az elnök.

Az elmúlt időszakban a politikai programok mellett igyekezett a szervezet nagyon sok közösségi és csapatépítő akciót szervezni. A Róka Dávid, a Fidelitas Győr alelnöke szerint a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetnek majd ezekre. Jelentkezni a www.fidelitas.hu oldalon, illetve a Fidelitas Győr közösségi média felületén lehet. 

Kapcsolódó témák: #fidelitas | #Győr+ TV | #híradó | #közösség |