Szülinapozz az állatkertben!

Szerző és fotó: Győri Állatkert
2022.11.13. 13:45
Hirdetés

Megfelelő születésnapi helyszínt keres állatimádó gyermekének? Ne keressen tovább! Az állatkerti Csarnokban immár három korszerűen felszerelt szoba várja a zsúrozni kívánókat. Az eddigi állatkerti sétás és Füles bástyás születésnapok, valamint a játszóház és zooshow kreatív ötvözéséből valami egészen új és különleges partihelyszín született.

Hirdetés

Itt a lehetőség együtt bulizni Julien királlyal! Kalandokkal teli dzsungel várja a szülinapost és barátait, ahol mind találhatnak maguknak szórakozási lehetőséget.

A madagaszkári játszóház megnyitásával az állatkert egész évben, télen-nyáron, még rossz időben is remek lehetőséget biztosít azon szülőknek, akik gyermekük születésnapját feledhetetlenné szeretnék tenni.

„Riszáljuk úgyis-úgyis!” Lépjenek fel a hajóra, amely a győri állatkertben Madagaszkárra kalauzolja az utasokat. A hajó állatsimogatójában patkány, kígyó, csótány, tatu, és a legkülönfélébb gyíkok sokasága várja a bulizó gyerekeket. A Csarnokból lélegzetelállító kilátás tárul a vendégek elé: a zsiráf, a pingvin, az elefánt és víziló kifutói. Szeretné biztonságban tudni szülinapozó gyermekét, miközben Ön is kikapcsolódhat? Tökéletes hely erre a Csarnok terasza, ahol kávé és sütemény mellett szemmel tarthatja ugrálóvárazó csemetéit.

A születésnap részleteiről további tájékoztatót a Xantus János Állatkert honlapján és Facebook-oldalán találnak. A szülinapi programmal ráadásul egy egész napos belépőt vált a társaság, így a program előtt és után is kihasználhatják a lehetőséget az állatok nézegetésére és a játékra. Vár a dzsungel, vár a Csarnok, vár egy életre szóló szülinapi buli a győri állatkertben!

(x)

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Győr | #születésnap | #Xantus János Állatkert |