Hirdetés
Híradó

„Születésnapra” kész a Fekete-iskola felújítása

Fotó: Győr+
Németh Boglárka
2021.05.01. 10:32

Jó ütemben zajlik az adyvárosi Fekete István Általános Iskola felújítása. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő számolt be a Győr Plusznak. A politikus kiemelte, közel 960 millió forint, állami forrásból újul meg, kívül-belül az intézmény.

Hirdetés

A beruházás keretében már a villanyszerelési munkák zajlanak, amik a tervezettnél korábban indulhattak el. A munkások már hónapok óta azon dolgoznak, hogy Győr egyik értékes intézménye végre megújulhasson.

Az intézmény vezetője, Németh Péter nagyon büszke arra, hogy az iskola új köntöst kap. Egy részen az újraszínezés már be is fejeződött. Az igazgató arról is beszélt, nagyon jól együtt tudnak működni a kivitelezővel.

Hirdetés
Kara Ákos híradónknak nyilatkozott

Kara Ákos hozzátette, hogy országgyűlési képviselőként fontosnak tartja, hogy egy ilyen értékes intézmény, mint a Fekete István Általános Iskola megújuljon. A cél, hogy őszre, amikor az iskola indulásának pontosan a 45. évfordulóját ünneplik, el is készüljön a fejlesztés. A Fekete Iskola igazgatója is örül a megújulásnak és azt mondja: a napi oktatást egyáltalán nem zavarják a náluk zajló munkák.

Kapcsolódó témák: #felújítás | #helyi fejlesztés | #Oktatás |
likeold
a fb oldalunkat