Hirdetés
Ünnepi forgatag

Születésnap és húsvéti vásár: ma van a belvárosi piacok napja!

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2022.04.16. 07:05

A Dunakapu téri piacon születésnapi, piaci forgatag lesz állatsimogatóval, tojásfestő workshoppal és Győr Plusz Rádiós kívánságműsorral, a Virágpiacon pedig húsvéti vásár vár mindenkit helyi finomságokkal, kézműves termékekkel és ingyenes gyermekjátékokkal.

Hirdetés

Cikkünk frissül!

7.01: A Győr+ Rádió csapata már a Dunakapu téren van, ahol Herkely Ákos, Nagy Roland és Fűzfa Máté délelőtt 11 óráig a legjobb dalokkal felvértezve vár mindenkit a téren felállított színpadon! Köszöntsük együtt az egy éve megújult Dunakapu téri piacot!

Hirdetés

7.17. A délelőtt folyamán folyamatosan érdemes lesz hallgatni a Győr+ Rádiót és követni a rádió facebook oldalát, hiszen élő bejelentkezésekkel és a legfrissebb információkkal jelentkezünk!

Egy éve újra a téren

7. 37. A mai esemény apropója, hogy a győriek kérésének megfelelően egy éve költözött vissza eredeti helyére, a Dunakapu térre a város piaca.

Így nyitott újra a piac

7.47. Az egy évvel ezelőtti megnyitóról többek között itt számoltunk be:

Győr polgármestere a vendég

9.17. „Boldog, áldott, békés húsvétot kívánok” – kezdte a beszélgetést dr. Dézsi Csaba András az élő adásban a Győr+ Rádió kihelyezett stúdiójában. Győr polgármestere elmondta: korábban nagyon sokan kérték, hogy a piacok kerüljenek vissza a helyükre Győrben. Az elmúlt egy év pedig igazolta, hogy a Dunakapu téren van a helye a piacnak, hiszen hétről-hétre nagyon sokan látogatnak ide. Dr. Dézsi Csaba András elmondta: ő maga is rendszeres vásárló, most is több dolgot itt vett meg a húsvéti ünnepekre.

Tervek készülnek a Virágpiac fejlesztésére is

9.35: „A Virágpiacnak is vissza kell adni az eredeti funkcióját” – hangsúlyozta a beszélgetés folytatásában a város első embere. „Ezzel kapcsolatban is több terv készül, és ha minden visszakerül a rendes kerékvágásba, hozzálátunk a megvalósításhoz. A cél, hogy a győriek szeressék és a belváros és a Radó sziget között egyfajta hidat képezzen, és találkozási pontként szolgáljon a Virágpiac tér.” – emelte ki dr. Dézsi.

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győr+ Rádió |
likeold
a fb oldalunkat