Hirdetés

Szilveszterezzen együtt a győri filharmonikusokkal!

Fotó: GYFZ
Farkas Mónika
2020.12.31. 11:39

Új köntösbe öltözik a Duna Televízió rangos, nagy hagyományokkal bíró szilveszteri gálája. A műsort a tavaly átadott, teljesen felújított és modernizált Kaposvári Csiky Gergely Színházban vették fel, a Győri Filharmonikus Zenekar főszereplésével, hazai operett- és operasztárok közreműködésével. A nagyszabású est karmestere Silló István, a Győri Nemzeti Színház zeneigazgatója. A zenés gálát szilveszter éjjelén, 22 órától tűzi műsorára a Duna Televízió.

Hirdetés

“Munkánk pozitív megerősítése és visszacsatolása, hogy minket kértek fel erre a tévés szereplésre, nagyon jól helytálltunk mind szakmailag, mind emberileg” – fogalmazott a Divertimento című műsorban Ősz Gábor igazgatóhelyettes, a gála közreműködője. 

A Győri Filharmonikus Zenekar a jelenlegi megszorítások közepette is folyamatosan tartja a kapcsolatot közönségével. “Mindenkinek ajánlom a kaposvári gálát, mert gyönyörű pillanatokkal teli. Akik minket szeretnek és követnek, biztos vagyok benne, hogy velünk töltik majd szilveszter éjjelét a tévé képernyője előtt.”

Hirdetés

A zenés gálában közreműködik a Kaposvári Csiky Gergely Színház társulata, valamint a Somogy Táncegyüttes. A Győri Filharmonikus Zenekar ismét hazánk operett- és operacsillagaival dolgozott együtt, többek között  Fischl Mónikával, Oszvald Marikával, Miklósa Erikával, Szulák Andreával, Dolhai Attilával, Molnár Leventével és Bakos- Kiss Gáborral. Szinte valamennyiükkel volt már kapcsolata a győri társulatnak, így régi ismerősként üdvözölték egymást  Kaposváron. 

Ha videót is szeretnél megnézni a szilveszteri műsor kulisszatitkairól, akkor kattints IDE!

likeold
a fb oldalunkat