Sorompótörő sofőrt keresnek a győri rendőrök

Győr+
2023.07.12. 11:30

A tehergépkocsi a Szent Imre úton a fényjelző készülék tilos jelzését figyelmen kívül hagyva hajtott be a vasúti átjáróba, ekkor történt a baleset. Felhívást tett közzé a rendőrség.

Ismeretlen rendszámú tehergépkocsival közlekedett július 10-én 13 óra körül Győrben, a Szent Imre úton, a Szauter út felől a József Attila utca irányába. Haladása során a vasúti átjáróhoz érve, a fényjelző készülék piros (tilos) jelzését figyelmen kívül hagyta, és az átjáróba a járművel behajtott. Manővere során azonban letörte az átjáró csapórúdját, amelyben kárt okozott.

Szintén ismeretlen sofőr, ismeretlen gépjárművel közlekedett Győrben, a Szauter utca 3/C. szám alatti áruház parkolójában július 10-én 8 óra és 12 óra között. Vélhetően egy várakozóhelyről történő kiállása során neki ütközött a mellette álló Opel Combo típusú személyautónak, amelyben kárt okozott.

A gépjárművezetők mindkét esetben a helyszínről adataik hátra hagyása nélkül hajtottak el.

A fenti balesetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Sajtó

Kapcsolódó témák: #baleset | #felhívás | #Győr | #rendőrség |