Hirdetés
Ünnepnap

Sokan köszöntik virággal az édesanyákat

Fotó: Ficsór Dávid
Ficsór Dávid
2021.04.30. 14:24

Vasárnap ünnepeljük országszerte az édesanyákat. Már két nappal a jeles nap előtt elkezdődött a roham a virágokért. Győr egyik népszerű virágboltjában péntek délelőtt sokan megfordultak.

Hirdetés

Az üzletvezető szerint az anyák napja egy olyan ünnep, melyre mindenki a drágább variációkat választja, hiszen anya csak egy van. A virágüzletben felkészültek a rohamra, alaposan feltöltötték a polcokat a közkedvelt fajtákkal. Anyák napja előtt is fő a biztonság, több tábla figyelmeztet az üzletben tartózkodók számára, a maszkhasználatra és a távolságtartásra, amiket ha nem tartanak be, szóban jelzik az alkalmazottak a szabályszegőknek.

Rózsa, tulipán, hortenzia. Néhány népszerű fajta, ami anyák napján is kelendő. Fekete Annamária elmondta, ilyenkor legalább 5000 ezer forint értékben vásárol, aki a virágboltjukba jön. Mindenki a nagyobb és különlegesebb összeállításokat keresi. Az üzletvezető szerint az anyák napjához közel több százan fordulnak meg náluk naponta, ők pedig igyekeznek a legszebb termékekkel kiszolgálni a vásárlói igényeket.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Anyák napja | #Győr+ TV | #virág |
likeold
a fb oldalunkat