Rendőrség

Segítsen, ha felismeri őket

Illusztráció: Depositphotos.com
Győr+
2022.04.10. 09:13

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen férfiak azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytat zsarolás gyanúja miatt ismeretlen elkövetőkkel szemben.

Az eljárás adatai alapján, a képen látható férfiak megalapozottan gyanúsíthatok azzal, hogy 2022. február 7-én 18 óra 30 perc körül Győrben, egy Szent István úti élelmiszerbolt előtt egy fiatal fiútól pénzt követeltek. A három személy közül az egyik ismeretlen férfi kijelentette, hogy ha nem adja át részükre az összes pénzét, akkor leharapja a fiú fülét. A fiatalkorú a támadóktól megijedve a pénztárcájából az összes pénzt átadta, amely körülbelül 1600,- forint volt.

Egy közelben található üzlet kamerája felvételt készített a feltételezett elkövetőkről, amit IDE kattintva lehet megtekinteni.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve a névtelenségé megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #rendőrség | #zsarolás |