Hirdetés
Alpolgármesteri köszöntés

Radnóti Ákos fogadta a bajnok vízilabdás hölgyeket

Fotó: Ács Tamás
Ficsór Dávid
2021.05.07. 13:30

A győri Városházán fogadta Radnóti Ákos a Győri Vízisport SE bajnok és így az első osztályba jutott női vízilabda csapatát pénteken. Vogel Zsolt tanítványai a Győrben rendezett elődöntőben a III. Kerületi TVE, a fináléban pedig a BVSC együttesét győzték le nagy izgalmak közepette egy góllal.

Hirdetés

„Örülök, hogy Győrben a sport területén sokszínű támogatást tudunk nyújtani az egyesületeknek, így a vízilabda számára is” – mondta az eseményen a sportért is felelős alpolgármester, aki hozzátette, már egyeztetett a jövőt illetően Ábrahám Csabával a Győri Vízisport SE elnökével.

Radnóti Ákos megköszönte a hölgyek, valamint a szakmai stáb remek munkáját, és reméli, az első osztályban sikerrel vívják meg a bennmaradásért folytatott harcot. Ez lesz ugyanis a célja a következő szezonban a gárdának.

Hirdetés

„Egy kényelmes bennmaradást célzunk meg, megerősítjük a társaságot nyár folyamán” – mondta a Győr Plusznak a GYVSE edzője. Vogel Zsolt hangsúlyozta 3-4 olyan játékost szeretnének igazolni a holtszezonban, akik tartást és fazont adnak csapatnak, kiemelte a saját nevelésű játékosok fejlődését is segíti az OB I-es szereplés.

A pénteki eseményen minden játékos, szakmai stábtag, vezető oklevelet és ajándékot vehetett át Radnóti Ákos alpolgármestertől.

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #elismerés | #Győr | #női vízilabda |
likeold
a fb oldalunkat