Hirdetés

Pinnyédi nyárbúcsúztató: zene, tánc, játék

Fotó: a szerző felvétele
JKA
2021.09.11. 18:42

Vérpezsdítő táncokkal és dalokkal búcsúztak a nyártól a pinnyédiek. A művelődési ház udvarán épp úgy ott voltak az őslakosok, mint az újonnan betelepülők, a városrész apraja-nagyja.

Hirdetés

Míg előbbiek az ugrálóvárban vagy a mozgásfejlesztő játszóházban múlatták az időt, utóbbiak együtt dúdolták Dollyval a régi rock and roll számokat és vastapssal jutalmazták az El Paso táncstúdió tehetséges ifjú táncosait.

„Pinnyéden mindig jó lenni. Olyan része a városnak, amelynek a fejlődés ellenére is megmaradt hangulatos és zöldövezeti jellege. Ez a hagyományos nyárbúcsúztató pedig olyan találkozási ponttá nőtte ki magát, ahová szívesen jön mindenki” – mondta Szeles Szabolcs alpolgármester, a kerület képviselője.

Hirdetés

Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő arról szólt, hogy az itt élők lakosok száma már közelít a
kétezerhez, de a hatályos rendeletek csak olyan mértékű beépítést tesznek lehetővé, ami nem rombolja le Pinnyéd varázsát, falusias jellegét.

Fontosnak tartja a közösség építését és egyben tartását, hiszen sok az új lakó, akik szeretnének bekapcsolódni a városrész életébe, erre pedig kitűnő alkalmat ad a nyárbúcsúztató.

A színes program a Sziporka együttes gyermekműsorával folytatódott, este pedig Hosszúék tánczenekara örökzöldekkel szórakoztatta a jókedvű közönséget.

Galéria: Mekliz Fotó, Balogh Szilárd

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győr+ TV | #program | #szórakozás |
likeold
a fb oldalunkat