Hirdetés
Osztályok karácsonya

Ötletes díszeket díjaztak

Fotó: JKA
J. Kovács Andrea
2021.12.08. 11:53

Átadták a „Meghitt iskolai karácsony” elnevezésű pályázat díjait a Vaskakas Bábszínházban. A Somogyi Elektronic Kft. által hagyományteremtő szándékkal szervezett programra győri általános iskolák tanulóinak jelentkezését várták, hogy az általuk tervezett és alkotott díszekkel még szebbé varázsolják az ünnepet.

Hirdetés

A felhívást nagy érdeklődés övezte, hiszen 15 intézményből összesen 34 osztály adta be pályamunkáját, melyeket a bábszínház előterében rendezett időszaki kiállításon lehet megcsodálni.

A díjátadón megjelent gyermekeknek és pedagógusoknak Somogyi Zsolt, a cég ügyvezető tulajdonosa szólt arról, hogy: „igenis merhetünk nagyot álmodni, mert együtt egy közösség, egy osztály bármire képes, ezt ti most bebizonyítottátok a gyönyörű alkotásaitokkal.”

Hirdetés

A bíráló szakmai zsűrinek nem volt könnyű dolga, annyi kreatív és ötletes mű született. Végül a Kölcsey Ferenc Általános Iskola 4. b-s tanulóinak Manóháza lett a győztes.

A pályázatokra közönségszavazást is hirdettek. Ennek nyertesei a Móra Ferenc Általános Iskola 5. c. osztálya és a Tulipános Általános Iskola 3. a. osztálya lettek.

A Radó Tibor Általános Iskola és Gyógypedagógiai Iskola V. csoportja is örülhetett, őket különdíjjal jutalmazták.

Az elismerő oklevelek és a nyeremények átadása után a nyertes osztályok megtekintették a Négy évszak boszorkánya c. előadást.

Televíziós szerkesztő: Ficsór Dávid

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #híradó |
likeold
a fb oldalunkat