Hirdetés
Bartók Béla iskola

Összefogásból újult meg a sportpálya

Fotó: Marcali Gábor
Zombai-Kovács Ákos
2021.06.16. 11:13

Két sikeres és önzetlen győri cég segítségével, összefogásból újult meg a Bartók Béla Zenei Általános Iskola sportpályája. A kültéri pálya 7 éve, a Patent Csoport segítségével új fedést kapott, de idővel a burkolat elhasználódott, ezért újra fel kellett újítani. Ezúttal a Patent és az Innovatív Group fogott össze, hogy még modernebb, rekortán pálya készülhessen az iskola udvarán. A 6 millió forint értékű beruházás a közelmúltban elkészült, a tanév utolsó napjaiban a diákok is birtokba vehették

Hirdetés

„Az elmúlt mintegy másfél év a bezártságról szól, ezért is jó dolog végre együtt lenni és közösen birtokba venni az új rekortán pályát, ami a közösségi létet jelképezi” – mondta a hivatalos pályaavatón Baross Gábor, a Richter János Zeneművészeti Szakgimnázium és Általános Iskola igazgatója.

„Cégünk 30 éves és az elmúlt évtizedekben igyekeztünk valamit visszaadni a városnak abból, amit kaptunk, ezért vagyunk kiemelt támogatói a kultúrának, az egészségügynek, az oktatásnak és a sportnak és ezért segítettünk most, már második alkalommal, a Bartók Iskola sportpályájának felújításában” – fogalmazott a rendezvényen Kocsis Róbert, a Patent Csoport vezérigazgatója.

Hirdetés

„Szívesen álltunk a jó ügy mellé és hiszem, hogy az adományunkkal, értéket is teremtünk” – fogalmazott Lipovics Tamás, az Innovatív Group ügyvezető igazgatója.

„Örülök, hogy folyamatosan fejlődik a választási körzetem, ahol állami és önkormányzati beruházások mellett adományokból is valósulnak meg fejlesztések, gratulálok a két sikeres és önzetlen győri cégnek, amiért összefogva hozzájárultak a rekortán pálya megvalósításához”- emelte ki Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő.

Az új sportpálya 6 millió forintba került, de a Patent Csoport máris jelezte, szívesen venne részt a jövőben az udvar többi részének modernizálásában is.

Kapcsolódó témák: #Győr | #Oktatás | #összefogás |
likeold
a fb oldalunkat