Hirdetés
Győr750

Népszerű a Győr750 pénzérme

Fotó: O. Jakócs Péter
Kárpát Zsolt
2021.09.02. 17:03

Minden 20 év alatti győri ingyen kaphat 750-es pénzérmét, ha regisztrál. Ezt korábban a polgármester ígérte meg és ígéretéhez híven folyamatosan zajlik a különleges, jubileumi érmék szétosztása az igénylők között

Hirdetés

Múlt csütörtökön mintegy 1200-an juthattak hozzá a pénzérméhez, amit dr. Dézsi Csaba András személyesen adott át mindenkinek, most pedig újabb sok száz 750-es érme talált gazdára, ugyancsak az Olimpiai Sportparkban. Az máris jól látszik, népszerű a pénzérme, rengetegen érzik úgy, nekik is kell egy darab emlékbe, hiszen a győriek ezzel is kifejezhetik lokálpatriotizmusukat és azt, hogy mennyire szeretik Győrt.  

Galéria: O. Jakócs Péter

Hirdetés

Az máris jól látszik: népszerű a pénzérme, rengetegen érzik úgy, nekik is kell egy darab emlékbe, hiszen a győriek ezzel is kifejezhetik lokálpatriotizmusukat és azt, hogy mennyire szeretik Győrt.

A polgármester mellett ez alkalommal Radnóti Ákos alpolgármester is bekapcsolódott az éremosztásba. Csakúgy, mint múlt héten a Győr+ Rádió az Olimpiai Sportpark bejáratánál állította fel standját, és az eseményre érkezők zenei kívánságát tejesítették a műsorvezetők. A ma elkészített sok száz fotó a https://gyor750erme.hu/ oldalon nézhető meg.

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #Győr750 | #híradó |
likeold
a fb oldalunkat