24 órás vetélkedő

Most már aludhatnak

J. Kovács Andrea Fotó: Ács Tamás
2024.06.01. 09:41

Véget ért a huszonnégy órás, „Aludj máskor!” című vetélkedő, melyet az Egyetemi Csarnokban tartottak péntek délelőtt 9 órától. A középiskolások remek hangulatban töltötték az időt, vitézül állták a sarat, kitartottak és minden feladatot teljesítettek.

Boncsarovszky Péter, ifjúságügyért felelős polgármesteri biztos a programot értékelve, a Győr Plusz Médiának elmondta:  „Eredményes 24 órát töltöttek együtt itt a diákok. Sokféle feladatban mutatták meg a tehetségüket, és hogy ezt csapatban együttműködve miként tudják kifejezni. Egy ideig én is zsűriztem, és profi feladatmegoldásokat láttam. Az összes produkció nagyon jól sikerült. Úgy gondolom, az is lényeges, amit innen magukkal visznek a fiatalok. Megtapasztalhatták milyen fontos az együtt dolgozás, a másikban való bizalom. Sok szeretettel gratulálok a győztes csapatnak,         aki a Révai iskolából érkezett és óriási, húszpontos fölénnyel nyertek. Bízom benne, hogy jövőre lesz folytatás és újból megrendezhetjük a 24 órás vetélkedőt.”

A második helyen a Jedlik végzett, a dobogó harmadik fokára pedig a Baksa-gimi állhatott fel. Fair Play-díjat kapott a PÁGISZ.

A győztes diákok a dicsőség mellett a lengyel nemzetiségi önkormányzat felajánlott kiadványait vihetik haza és a rendőrség taktikai szobájában tölthetnek el egy tartalmas délelőttöt.

Galéria: Ács Tamás

Korábban írtuk:

Fotók az eredményhiredésről:

Kapcsolódó témák: #24 órás vetélkedő | #Győr | #ifjúság |