Hirdetés
Kárpótolni szereretnék közönségüket az elmaradt előadásokért

„Megtartva” – ingyenes bérletek

Fotó: Győri Filharmonikus Zenekar
Győr+
2020.05.07. 15:26

A Győri Filharmonikus Zenekar ismételten egy országosan is egyedülálló kezdeményezésbe fogott. A társulat „Megtartva” - mottóval hirdette meg következő, 2020/2021-es évadát. Az idei év bérletesei ingyen juthatnak hozzá a következő szezon hangversenybérleteihez.

Hirdetés

„Megtartva” – ez a mottója a Győri Filharmonikus Zenekar 2020/2021-es évadának. Ehhez kapcsolódik a társulat rendkívüli bejelentése, miszerint jelenlegi bérletesei egy regisztrációt követően ingyen juthatnak hozzá a következő szezon hangversenybérleteihez.

„A zenekar ezen ajánlatával egyrészt szeretné kárpótolni törzsközönségét az elmaradt előadásokért, másrészt a Magyar Kormány stratégiai partnereként szeretne együttműködni a koronavírus-járvány okozta gazdasági helyzet enyhítésében – áll a ma megjelent hivatalos közleményükben.

Hirdetés

A tájékoztatóban továbbá hangsúlyozzák: a társulat elkötelezett abban, hogy a kulturális javakat minél szélesebb körben juttassa el a magyar lakossághoz, nem mindennapi kezdeményezésével pedig azokat is segíti, akiket anyagi szempontból mélyen érint a járvány.

A tervezett programról, a bérletek megváltásának részleteiről még ebben a hónapban tájékoztatjuk közönségünket. – adta hírül közleményében a Győri Filharmonikus Zenekar.

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt

likeold
a fb oldalunkat