Hirdetés

Máté vagyok, vigyél haza!

Fotó: MekliZ Fotóstúdió
Bodrogi Sára
2019.12.16. 18:36

Ez a fehér galléros fekete angyalka, Máté cica szintén a Győri Állatmenhely lakója, de mi szeretnénk, ha már nem sokáig lenne az. A Győr+ Mancsok rovatunkkal neki is igyekszünk megtalálni az álomotthonát.

Hirdetés

Huncut tekintet, játékos kedv, rengeteg energia és végtelen szeretet: ha egy kicsi cicával bővül a család, az biztosan fenekestül felforgat mindent. Persze jó értelemben.

Gondoljunk csak bele, milyen szuper egy puha pajtás a mindennapokban, aki olyannak fogad el, amilyenek vagyunk. Aki nem nézi, hogy áll a hajunk, hogy kopik-e már a körmünkről a lakk – egyszerűen csak törődésre vágyik, és azt, amit mi adunk neki, ezerszer meghálálja a maga bohókás módján. Egy édes kis csöppség terül el az ölünkben, odakuporodik, amikor csak teheti, és dorombolásával jelzi, neki így vagyunk tökéletesek, mert ő a mi cicánk, s mi az ő gazdái vagyunk.

Hirdetés

Aki fiatal kandúr cicust szeretne befogadni, annak Máté tökéletes választás lehet, ugyanis 2019 májusában született.

Egy igazi szeretetgombolyag: hízelgő, dorombolós, barátságos cica, aki nem riad vissza az emberi társaságtól, sőt, igényli is a közelséget és a kényeztetést, de simogatás közben nem csak ő nyugszik meg, az is, aki babusgatja. Gyönyörű cica, puha, fekete szmokingját még előkelőbbé, különlegesebbé teszi fehér gallérja.

Reméljük, fekete szépségünk minél hamarabb gazdira talál! Aki pedig kutyust szeretne, egy fehér csoda, Ottó is várja, hogy új otthonába költözhessen.

Érdeklődni a Győri Állatmenhely Facebook-oldalán lehet, vagy személyesen a menhelyen nyitva tartási időben.

MÁTÉT HAZAVITTÉK!

Fotó: MekliZ Fotóstúdi/Zselló Péter

Kapcsolódó témák: #állatok | #Győri Állatmenhely |
likeold
a fb oldalunkat