Hirdetés
Járőri éberség

Lopott robogókra bukkantak a győri rendőrök

Fotó: police.hu
police.hu
2021.02.28. 12:42

Egy furgon átvizsgálása során bukkantak lopott robogókra a rendőrök.

Hirdetés

A győri járőrök 2021. február 27-én 3 óra 20 perckor figyeltek fel egy győri bevásárlóközpont parkolójából elinduló, majd a Pálffy hídon át, a Körkemence utca irányába közlekedő furgonra és egy Mercedes típusú személygépkocsira. Utánuk eredtek, majd a tehergépjárművet a Fehérvári úton megállították, és ellenőrizték.  A jármű átvizsgálása során a raktérben három robogóra bukkantak az egyenruhások, amelyek tulajdonjogát sem a sofőr, sem utasa nem tudta igazolni, illetve nem tudtak magyarázatot adni arra sem, hogy a motorok hogyan kerültek a gépkocsiba.

A 30 éves győri és a 20 éves pannonhalmi férfit a rendőrök elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították. A Mercedest a körzeti megbízottak Pannonhalma és Ravazd közötti úton állították meg és a benne utazó 16 éves pannonhalmi és 27 éves győri férfiakat elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Hirdetés
Az intézkedés során a pannonhalmi fiatal lakóhelyének udvarán további két, lopott motort találtak az egyenruhások.

Az adatgyűjtés eredményeként a lefoglalt lopott robogók tulajdonosait a nap folyamán azonosították a rendőrök.

Az elfogott négy férfit – őrizetbe vételük mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat