Hirdetés
Rendőrség

Lopott pulóverben állították meg

Fotó: police.hu
Győr+
2021.11.23. 12:01

A Virágpiac téren a Győri Rendőrkapitányság, valamint a Városrendészet járőrei - közös szolgálat ellátásuk során - egy 26 éves zalaegerszegi lakost igazoltattak.

Hirdetés

Felmerült ugyanis a gyanú, hogy a férfi aznap az egyik győri bevásárlóközpontból egy nagy értékű pulóvert lopott el. Az intézkedéskor az egyenruhások a férfin megtalálták a lopott ruhadarabot, ezért őt elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt.

Ugyancsak hétfőn a rendőrök 17 óra 42 perckor a Dunacenter egyik üzletében is elfogtak egy 34 éves gyöngyösi nőt, mivel az áruház próbafülkéjébe bevitt ruhadarabokról – egy nadrágról és egy pulóverről – az áruvédelmi eszközt letépte, majd a megsérült ruhákat a saját ruhái alá felvette, és fizetés nélkül akart távozni. A bűncselekményén elkövetésén az üzlet eladói tetten érték. A járőrök a nőt elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően a győri nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őt is gyanúsítottként hallgatták ki.

Hirdetés

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #Győr | #lopás | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat