Hirdetés
Rendőrség

Lezárt akta: garázda Győr belvárosában

Illusztráció: police.hu
Győr+
2022.08.06. 09:09

A győri nyomozók befejezték a 34 éves székesfehérvári férfi ellen indított büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy lépcsőház ajtajának üvegét betörte, és a lakókat inzultálta.

Hirdetés

A rendőrségre 2021. december 16-án érkezett bejelentés, hogy Győrben, az Aradi Vértanúk útján lévő egyik társasház bejárati ajtajának üvegét egy ismeretlen férfi betörte, és az ott lakók felszólítása ellenére a házból nem akart elmenni, agresszívan, támadólag viselkedett.

A rendőrök kiérkezése előtt azonban a garázda személy a Szent István út fele elmenekült. Az egyenruhások a férfit rövid időn belül – egy tanú segítségével – a győri vasútállomás várótermében megtalálták, ahol elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították.

Hirdetés

A 34 éves székesfehérvári lakos ellen garázdaság vétsége elkövetése miatt büntetőeljárás indult, és gyanúsítottként történő kihallgatására került sor.

Az eljárás során a Győri Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges nyomozati cselekményeket végrehajtották, és az ügy iratait a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #garázdaság | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat