Péntek reggeltől csak egy bejárat lesz nyitva

Korlátozás a vásárcsarnokban

Győr+
2020.03.19. 14:00

Egy híján száz vásárló lehet csak egyszerre az épületben. Péntek reggeltől csak a Tesco felőle bejárat lesz majd nyitva, a többi bejáratot lezárják.

Frissítés:
Több olvasónk is érdeklődött, hogy a csarnokban összesen 99 fő (tehát az árusokat és a csarnok személyzetét is beleértve), vagy 99 pedig vásárló tartózkodhat-e egyidőben.

Utánajártunk, és a pontos helyzet az, hogy a bent csarnokban 99 vásárló tartózkodhat egyszerre, és ehhez jönnek még hozzá az árusok, illetve a személyzet. A létszámkorlátozás mértékét pedig a katasztrófavédelemmel szorosan együttműködve, a vásárcsarnok alapterületét valamint légköbméterét alapul véve állapította meg a hatóság.

Korábban írtuk:

Tájékoztatást adott ki csütörtökön a Győr-Szol Zrt., miszerint az egészségügyi vészhelyzetre tekintettel, az árusok és a vevők egészségének védelme érdekében 2020. március 20-án, péntek reggel 6 órától korlátozza a Herman Ottó utcai vásárcsarnok épületében tartózkodó vásárlók számát. Az említett időponttól az épületben egyszerre 99 vásárló tartózkodhat.

A vásárcsarnok épületébe 2020. március 20-án, péntek reggel 6 órától kizárólag a Tesco felőli bejáraton lehet be- és kijutni, az üzemeltető minden más bejáratot lezár.

Az érkező vásárlókat a piacfelügyelők számolják. Amennyiben a bent lévők száma eléri 99-et, új vásárló csak akkor léphet be, ha valaki más elhagyja a csarnok épületét.

Kérik a vásárlókat, hogy saját és embertársaik egészségének védelme érdekében sorban álláskor is tartsanak egymástól 1-1,5 méter távolságot!

Ugyancsak kérik, hogy a veszélyeztetett korú, idős, egészségügyi problémával küzdő emberek lehetőleg ne tartózkodjanak az üzletekben, ha tudják, kérjék meg rokonaikat, ismerőseiket, szomszédjaikat a szükséges áruféleségek beszerzésére!

A Győr Szol Zrt. köszöni a vásárlók megértését, és azt kéri, hogy vigyázzunk egymásra!

Kapcsolódó témák: #Győr-Szol Zrt. | #koronavírus | #vásárcsarnok |