Hirdetés
Interaktív karácsonyi program a Generációk Házában

Lámpást viszek, fényt hozok

Fotó: Vig Norbert
Ficsór Dávid
2021.12.18. 18:33

A „Lámpást viszek” a Generációk Háza hagyományos karácsonyi programja, melyet szombaton délután rendeztek az intézmény ideiglenes lakhelyén a Herman Ottó utcában.

Hirdetés

Közel tíz éve tartják a rendezvényt, idén annyiban tért el az eddigiektől, hogy a Győr+ Média partnereként, a Generációk Zöld Belvárosa projekt keretén belül szervezték meg.

Füzi Rozi kezdte a programot interaktív meséjével, mely a szeretetről szólt. A 12 holló című „meseadaptációba” a gyerkőcöket és szüleiket is bevonta, akik nagyon élvezték a közös pillanatokat. A karácsonyváró rendezvény folytatása a kézműveskedésről szólt. Ökotudatos karácsonyi dekorációkat és ajándékokat gyárthattak a fiatalok hat állomáson. Rénszarvasok, manócskák, képeslapok készültek a szorgos gyerekkezek által.

Hirdetés

Ezt a programot az ÚJRAMÓKA kézműves játszóház keretében csináljuk meg, és ezt tavasszal is folytatjuk majd”mondta Jankó-Lulity Barbara, aki hozzátette, a Generációk Házában folyamatosan próbálják tanítani a zöld gondolkodást, gyönyörű dolgokat készítenek különböző újrahasznosítható anyagokból a gyerekekkel együtt. A szombati programon védettségi igazolvánnyal lehetett részt venni. Így is közel hatvanan érkeztek a tartalmas karácsonyi rendezvényre. 

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #generációk háza | #Győr+ TV | #híradó | #karácsony |
likeold
a fb oldalunkat