Hirdetés
Hazakerültek a birkák

Különleges mentés az önkéntes tűzoltóktól

HAK
2020.05.21. 20:03

A Győrújbaráti Önkéntes Tűzoltó Egyesület már sokszor bizonyította, hogy ott segít ha baj van. Csütörtökön viszont egy igazán különleges mentést kellett megszervezniük.

Hirdetés

A nem mindennapi feladatról a hivatalos Facebook oldalukon számoltak be, méghozzá igencsak ötletesen és vidámán. Éppen ezért változtatás nélkül közöljük a bejegyzésüket, s kívánunk nekik még sok ilyen sikeres beavatkozást, eredményes mentőakciót!

Csütörtök délután egy különleges feladathoz kérték egyesületünk segítséget. Két fűnyírásra szakosodott egyén engedély nélkül távozott munkaterületéről. Befogás közben kaptuk az információt, hogy a házaspár utódokat vár. Ezért a befogás során kellő körültekintéssel fokozott óvatossággal kellett eljárni. Több oldalról irányítottan bekerítettük, kényszerítő eszköz alkalmazásával a szállító járműbe tessékeltük őket. Majd szerencsésen visszaszállítottuk állomáshelyükre a szökevényeket. Szerencsére Beeee fértek. Köszönet mindenkinek a segítségért! Horváth Csaba, Huszár Péter, Kanti Gergő, Gombos Norbert, Hujber Béla, Vadász Ákos”

Hirdetés

A birkák tehát megúszták a kalandot, köszönhetőn az önkéntes tűzoltók rátermettségének és hozzáállásának.

2020.05.21. Mai délután egy különleges feladathoz kérték egyesületünk segítséget. 2 fűnyírásra szakosodott egyén…

Uverejnil používateľ Győrújbarát Önkéntes Tűzoltó Egyesület Štvrtok 21. mája 2020
Kapcsolódó témák: #mezőgazdaság | #napi érdekes |
likeold
a fb oldalunkat