Hirdetés
Címke: napi érdekes
Hirdetés
MTI 2019.11.14.

Új közösségi portál indult

Jimmy Wales, a Wikipédia nevű internetes lexikon társalapítója hosszú hónapok tervezgetése után megindította a Facebook és a Twitter riválisának szánt internetes közösségi portált.

MTI 2019.11.07.

Rekordáron kelt el egy jeges-tengeri pók

Ötmillió jenért (13,7 millió forintért) kelt el csütörtökön egy jeges-tengeri pók (Chionoecetes opilio) a szezon első rákárverésén egy Japán nyugati részén lévő halpiacon.

Major Éva 2019.11.05.

A diszlexia nem betegség, hanem állapot

Az állapot a gyerekek körülbelül tizenöt százalékát érinti. Szakértők szerint a legtöbb esetben a diszlexia kialakulásának az oka az, hogy túl korán akarják a gyereket megtanítani olvasni. Az olvasástanulás egy hatalmas idegrendszeri átalakítás.

Győr+ 2019.11.03.

A személyiségünk fejlesztésében is segítenek

Egyre több olyan modern társasjáték jelenik meg a piacon, amely a játék élménye mellett számos készség fejlesztését is elősegíti. A modern társasjátékok a gondolkodást, a tervezést, a különböző stratégiák kidolgozását, a kooperációs készség fejlesztését is segítik.

Győr+ 2019.11.03.

A Coca-Cola az első a műanyagszennyezési listán

Egy átfogó méretű hulladékgyűjtő akció során több ezer műanyag palacktól tisztították meg az utcákat, tengerpartokat és vizeket. Az akció folyamán összegyűjtött adatokból kiderült, hogy a Coca-Colához köthető a legnagyobb arányú környezetszennyezés a világon.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat