Kitört oszlop és balul sikerült tolatás – szemtanúkat keres a rendőrség

Győr+ Illusztráció: Pixabay
2023.03.06. 13:51

Két Győrben történt baleset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival közlekedett február 10-én 13 óra és 18 óra közötti időben Győrben, a Puskás Tivadar  utcában. Hátramenete során nekiütközött az úttest szélén várakozó Peugeot típusú tehergépkocsinak. Az ismeretlen, balesetet okozó személy a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Tavaly december 6-án 6 óra előtt ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú járművel közlekedett Győr belterületén a Pápai út felől a 83-as számú főút irányába. A főút kereszteződésénél, a forgalmi irányokat elválasztó járdaszigeten, gépjárműve elejével kitörte az „Állj! Elsőbbségadás táblát” és a mögötte lévő – gyalogosok és kerékpárosok forgalmát irányító – fényjelző készülék oszlopát. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, Sajtó

Kapcsolódó témák: #baleset | #Győr | #rendőrség |