Szemszög

Kinyitott a győri gasztro-sziget!

Szigeti Sándor
2022.06.17. 16:01

Korgó gyomrú haspártiak, húsimádók, vegánok, gasztro-ínyencek figyelem! Már begurultak Győrbe a Food Truck Show mozgó konyhái, hogy csütörtöktől egészen vasárnapig estig jobbnál jobb ételekkel kápráztassanak el bennünket.

A helyszín ezúttal is a Radó-sziget, ahol idén minden korábbinál több büfékocsi várja az érdeklődőket. A kísértésnek garantáltan nehéz lesz ellenállni, hiszen a szaftos és lassú tűzön sütött marha- és sertéshúsoktól kezdve a mexikói, thai görög, olasz fogásokon át a mesés desszertekig, sőt a vegán ételekig bezárólag rengeteg finomsággal készülnek a szervezők. A jóféle falatokat minőségi borokkal és kézműves sörökkel lehet lekísérni, a bátrabbak a világ legerősebb chilipaprikáit is tesztelhetik.

Akik nem éhes farkasként érkeznek, azoknak jó szívvel ajánljuk, hogy először nézzék végig a teljes kínálatot, hogy megtalálják a számukra leginkább vonzó harapni-, illetve kortyolnivalót. Minden büfékocsi egy külön világ, mindegyiknek története van és mindegyik tartogat igazi kuriózumokat, érdemes tehát alaposabban is megismerkedni velük. A hétvégét színpadi programok színesítik, a jó ételek és a finom italok mellé pedig ezúttal is Győr belvárosa és a Radó-sziget biztosít pazar hátteret. Azért, hogy a sziget szép is maradjon, mi is tehetünk: a műanyagmentes rendezvényen elkülönítetten gyűjtik a hulladékot.

Aki tehát megéhezne, annak a hétvégén irány a Radó-sziget: adjuk ki jól megérdemelt szabadságát a családi szakácsnak!

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #Food Truck Show | #Győr | #Szemszög |