Két baleset okozóját is keresik a győri rendőrök

Győr+ Illusztráció: police.hu
2024.02.21. 20:45

Győrben egy parkoló autónak hajtottak neki, Győrújbaráton valaki egy fa villanyoszlopnak csapódott.

Ismeretlen személy közlekedett február 16-áról 17-ére virradóra Győrben, a Szabolcska Mihály utcában a Török István utca felől a Sport út irányába egy sötétzöld vagy kék járművel. Haladása során járművével nekiütközött az út mellett korábban leparkolt Opel Insignia típusú személygépkocsi bal oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Feltehetően Opel Astra típusú gépjárművel közlekedett egy ismeretlen sofőr február 11-én 15 órakor Győrújbaráton, a Liszt Ferenc utcában, a Kossuth Lajos út felől a Veress Péter utca irányába. Haladása során járművével a vizes útpadkára hajtott és egy fa villanyoszlopnak csapódott, ami az ütközéstől megrongálódott.  Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó témák: #felhívás | #Győr | #rendőrség |