Hirdetés
Rendőrség

Keresik a szabadhegyi táskatolvaj egyik áldozatát

Illusztráció: depositphotos.com
Győr+
2022.01.19. 11:57

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytat rablás bűntett, illetve rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt egy 20 éves győri férfivel szemben.

Hirdetés

A nyomozás adatai alapján, az elkövető 2021. november 26-án, Győr-Szabadhegy városrészben több nőtől is megpróbált pénzt szerezni őket megfenyegetve, illetve egyiküket bántalmazta és elvette kézitáskáját. A férfit a rendőrök adatgyűjtés eredményeként azonosították, majd elfogták. Az eljárás során a nyomozók tudomására jutott, hogy az ismert sértetteken túl a 20 éves győri lakos a Vasvári Pál utcában – a fenti napon 11 óra körül – egy gyorsétterem melletti területen is megfenyegetett és a földre lökött egy ezidáig ismeretlen nőt.

A rendőrség várja a sértett jelentkezését a Győri Rendőrkapitányságon, illetve kéri, hogy aki a sértett kilétével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámot.

Hirdetés

Korábban írtuk:

Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #bűncselekmény | #lopás | #rendőrség | #Szabadhegy |
likeold
a fb oldalunkat