Karácsonyfa-árusítás a piactereken

Forrás és fotók: Győr-Szol Zrt.
2022.12.08. 11:25

A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre inkább aktuális feladat a karácsonyfa beszerzése is. A Győr-Szol Zrt. piacterein december 10-én kezdődik a fenyőárusítás. Az értékesíteni szándékozók nagyrészt Zala, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeznek.

A Tarcsay utcai parkolóban, a belváros piac régi helyén 12 árus kínálja megvételre többféle méretben a szebbnél szebb fenyőket. A szolgáltató felhívja az autósok figyelmét, hogy december 10-től a fenyőárusítás miatt az itt található parkolóban kevesebb beállóhelyet vehetnek igénybe, a parkolási lehetőség korlátozott.

 A vásárcsarnoknál 7 fenyőkereskedő kínálatából válogathatnak a vevők. A vásárcsarnoknál reggel 6 órától 16 óráig, a Tarcsay úton naponta 8 és 19 óra között értékesítik a fenyőket. A vásárlók a virágpiacon is találnak fenyőárust.

A Győr-Szol Zrt. által működtetett piactereken már a karácsonyé a főszerep. A vásárcsarnok december 11-én és december 18-án, azaz ezüst- és aranyvasárnap a szokásosnál egy órával hosszabban, dél 12-ig tart nyitva, és december 19-én rendhagyó módon hétfőn is várja a vásárlókat. December 24-én reggel 6 órától 11 óráig vásárolhatnak a csarnokban.

A Dunakapu téren a szokásos szerdai és szombati napokon van kereskedés reggel 6 órától 13 óráig az adventi időszakban is.

A vásárcsarnokban, a kereskedők utcájában az ajándékozásra gondolva közel harminc árus kínálatából válogathatunk. Találunk itt többek között divatos ruhát gyermektől felnőtt méretig, meleg sapkát, kesztyűt és sálat, téli cipőt, többféle táskát, ajándéktárgyakat és praktikus konyhai eszközöket. Az adventi hangulatot a standok között hallható karácsonyi zene fokozza. A nézelődés és vásárlás után érdemes betérni a csarnokba is, hiszen a folyamatosan bővülő kínálatban szerepel az ünnepi vacsora elkészítéséhez szükséges élelmiszerek sora. A hal, a hús, a tojás, a zöldségfélék és a gyümölcsök kiváló minőségben érhetőek el.

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győr-Szol Zrt. | #karácsonyi vásár | #ünnepek |