Hirdetés
Hétvégi program

Ismét volt majális a Kiskút ligetben

Fotó: Ács Tamás
Ficsór Dávid
2022.05.01. 19:19

Három év után a Kisosz Győr, Győr-Gyárvárosiak Baráti Köre szervezésében rendeztek ismét családi hétvégét és majálist a Kiskút ligetben.

Hirdetés

A két nap során nagyon sokan látogattak ki a rendezvényre. Vasárnap Bódi Csabi koncertje előtt Tömböly Tamás főszervező és Hajtó Péter önkormányzati képviselő mondtak beszédet.

Hajtó Péter felidézte : Ezt a rendezvényt Bozsoki Zoltán álmodta meg bő harminc évvel ezelőtt, sajnos ő már nem lehet velünk, de mindig megemlékezem róla. Azt hiszem, Tömböly Tamásék méltó módon folytatják ennek a rendezvénynek a szervezését. Igazi közösségépítő ereje van ennek a családi napnak és ezt szeretnénk majd folytatni! 

Hirdetés

Mindkét beszélő köszöntötte az édesanyákat és Hajtó Péter egy jövő hét vasárnapi programra hívta fel a figyelmet. A likócsi édesanyákat várják a Likócsi Közösségi Házba, ahol Hajas László érkezik és tart előadást, valamint lesznek szépségápolási programok is.

Tömböly Tamás úgy fogalmazott: Aki a mai napon kilátogat a rendezvényre, rengeteg program közül válogathat. Igyekeztünk mindent megtenni azért, hogy mindenki megtalálja a kedvére való attrakciót. Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan eljöttetek és azt kívánom, érezzétek magatokat jól a családi napon!

Galéria: Ács Tamás

TV-s szerkesztők: Ficsór Dávid, Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó témák: #galéria | #Győr | #híradó | #majális | #szórakozás |
likeold
a fb oldalunkat