Hirdetés

Ismét felpezsdül a város: megkezdődtek a fröccsnapok

Fotó: Ács Tamás
Győr+
2022.07.22. 19:47

A péntek délutáni ünnepélyes megnyitóval hivatalosan is kezdetét vette a XVII. Rotary Fröccsnapok Győrben.

Hirdetés

A Jedlik-szobor megkoszorúzásával vette kezdetét az idei Győri Rotary Fröccsnapok, amely tizenhetedik alkalommal hívja jótékonykodásra a minőségi borok és a hideg, szúrós fröccsök szerelmeseit. Ahogy azt már megszokhattuk, a rotarysok ezúttal is nemes cél érdekében gyűjtenek: a Fröccsnapok bevételét idén is a Kazinczy Szép beszéd verseny szervezőinek ajánlják fel, illetve további jótékonysági akciókra fordítják.

Hirdetés

A megnyitón dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere ünnepi köszöntőjében arra biztatta a résztvevőket, hogy élvezzék a programot, kóstolgassanak és a kiváló nedűk mellett tartalmasan töltsék az időt, valamint ne feledjék azt sem, hogy a rendezvény jótékony célokat szolgál.

Győr polgármestere hozzátette: a győri fröccsnapok mellett nagy szeretettel várnak mindenkit a Magyarok Világszépe szépségverseny vasárnapi országos döntőjére, amelynek helyszíne ugyancsak a Dunakapu tér lesz.

A téren felállított nagyszínpadon viszont már megkezdődtek a koncertek. Ma a Dressing Room és a Hoppáré Zenekar a hangulatfelelős, holnap pedig többek között a Hot Jazz Band, az LGT emlékzenekar és Rock Milady ad koncertet. Szombat délután Harley Davidson bemutató, vasárnap délelőtt tematikus Jedlik város-séta is szerepel a kínálatban.

A Fröccsnapok valamint a szépségverseny teljes programja elolvasható ITT!

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #fröccsnapok |
likeold
a fb oldalunkat