Hirdetés

Hosszú sétát ajándékba

Fotó: Győr+ Archívum
Bodrogi Sára
2019.10.08. 16:33

Az állatok világnapja alkalmából a Győri Állatmenhely hosszú sétával szeretne kedveskedni védenceinek október 13-án, vasárnap. Menjünk minél többen!

Hirdetés

A kennelbe zárt kutyusoknak éppúgy szükségük van a mozgásra, mint a gazdis társaiknak, akikkel mindennap órákat foglalkozik a család, izgalmas helyeket fedezhetnek fel, és játszhatnak a pajtásokkal. Az árva állatoknak ilyesmire nincs lehetőségük, az önkéntes sétáltatók azonban szerezhetnek számukra boldog pillanatokat.

Erre október 13-án bőven lesz időnk, hiszen a menhely vasárnap 10-15 óráig, hosszított nyitva tartással várja a látogatókat, akik pórázt ragadnának, és legalább fél órára vagy akár egy órára is kivinnék a szabadba a hontalan négylábúakat, ezzel megajándékozva őket.

Hirdetés

Természetesen a sétáltatók – a kutyusok hálás tekintetén és a végtelen szeretetén túl –  sem maradnak jutalom nélkül, a menhelyen kialakított közösségi téren pogácsával és teával várják őket.

A gyerekek kézműves foglalkozáson vehetnek részt, de akár az etetés előkészületeiben is segédkezhetnek, ezzel is tanulva a négylábúak körüli teendőkről, a felelős állattartásról.

Látogassunk el minél többen a menhelyre vasárnap, hogy minden kutyus legalább egyszer kimehessen egy jó hosszú sétára, hiszen mindannyian megérdemlik!

A Győr+ Mancsok rovat az „Egyetlen kép, sok-sok jutalomfalat” néven futó jótékonysági akcióval szeretné segíteni az árva állatokat. Erről bővebben IDE kattintva olvashat!

Kapcsolódó témák: #állatok | #Győri Állatmenhely |
likeold
a fb oldalunkat