Egyetlen kép, sok-sok jutalomfalat

Fotó: Marcali Gábor
Bodrogi Sára
2019.10.07. 08:47

A Győri Állatmenhely közel 250 árvájának egész évben nagy szüksége van a támogatásra. Most egy különleges hangulatú győri fotó megvásárlásával Ön is segítheti őket!

Rózsa Tamás győri fotóművész, a Győr+ Média külsős fotóriportere 12 falra függeszthető, nagyjából A4-es méretű képét ajánlotta fel jótékony célra, amelyeket október elejéig a Fűszeresben láthattak sütievés vagy kávézás közben a győriek.

Rózsa Tamás a képeiből befolyt összeggel az árva állatokat támogatja

Tamás azért jutott erre a nemes elhatározásra, mert amellett, hogy imádja az állatokat, ő is egy örökölt cicával él együtt, és tisztában van azzal, milyen nehéz lehet gondoskodni a több száz menhelyen élő állatról. Ehhez szeretne a győri életképek árából befolyt összeggel hozzájárulni.

Tamás fotói már nem a Fűszeres kávézót díszítik, átkerültek a Duna House ingatlaniroda (Győr, Szövetség u. 8-10.) üvegfalára, ahol továbbra is bárki megtekintheti, sőt, meg is vásárolhatja őket, ezzel segítve a Győri Állatmenhely dolgozóinak munkáját és szebbé varázsolva az árva állatok életét.

Bár rengeteg állatbarát áll a győri menhely mellé újra és újra, folyamatosan szükségük van a segítségre ahhoz, hogy egész évben megfelelő ellátást biztosíthassanak a négylábúaknak. Az állatok etetésére egy nap alatt 80 kilogramm száraztáp, illetve két karton konzerv fogy el, az orvosi és egyéb költségekről nem is beszélve.

Rózsa Tamás megvásárolható fotói

Sok cicát és kutyát örökbe fogadnak, de mindig jönnek helyettük újak, akikről gondoskodni kell. Ahhoz, hogy a dolgozók mindent megadhassanak az állatoknak, a pénz nélkülözhetetlen. A Győr+ Mancsok rovatunk ezért indítja el október 7-én, nem sokkal az állatok világnapja után az „Egyetlen kép, sok-sok jutalomfalat” nevű akciót, amellyel arra ösztönzünk mindenkit, hogy egy győri fotó megvásárlásával támogassa a hontalan mancsosokat.

A képek minimum ára 7000 forint, de ezen felül mindenki maga dönti el, mekkora összeget szeretne adományozni a menhelynek. A fotókért kifizetett pénzt teljes mértékben a Győri Állatmenhely kapja.

A fotókról:

  • Fotós: Rózsa Tamás
  • A képek körülbelül A4-es méretűek
  • Téma: győri életképek

Hol tekinthetők meg a képek?
A Győr+ Mancsok Facebook-oldalán az „Egyetlen kép, sok-sok jutalomfalat” nevű albumban, illetve a Duna House ingatlanközvetítő irodában ( Győr, Szövetség u. 8-10. ). Aki szeretné, a Győr+ Mancsok Facebook-oldalnak írt üzenetben le is foglalhatja a fotót.

Fizetés:
A képek minimum ára 7000 forint, de ezen felül mindenki maga dönti el, mekkora összeget szeretne adományozni a menhelynek. A fotóért kifizetett pénzt teljes mértékben a Győri Állatmenhely kapja.

A képeket kifizethetik átutalással közvetlenül a Győri Állatmenhelynek vagy személyesen, készpénzben a Duna House ingatlanirodában nyitva tartási időben: minden hétköznap 9-18 óráig. A készpénzes fizetés után az adományozó bizonylatot kap.

Az utalás adatai:
Bankszámlaszám: 10200249-33018676
Kedvezményezett: Emberek az Állatokért Alapítvány
Bank: K&H
Közlemény: fotó + a kép sorszáma

Hogyan vehető át a kép?
Minden kép sorszámmal ellátott. Az utalásnál fontos, hogy mindenki feltüntesse a kép sorszámát, illetve azt, hogy a fotó miatt utalja az adományt. Amint a pénz megérkezett a bankszámlára, az adományozó az utaló nevének bemondásával átveheti a fotót a Duna House-ban, nyitva tartási időben: minden hétköznap 9-18 óráig. (Cím: Győr, Szövetség u. 8-10.) A képért készpénzzel is fizethet a Duna House-ban, szintén nyitva tartási időben. A készpénzes fizetés után az adományozó bizonylatot kap.

Fontos!
Mielőtt elutalná a pénzt a Győri Állatmenhelynek az egyik fotóért, érdeklődjön a Győr+ Mancsok Facebook-oldalán üzenetben, hogy megvan-e még a kép, vagy győződjön meg róla személyesen a Duna House-ban.

A Győr+ Mancsok Facebook-oldalán megtekinthetők a fotók, az albumot folyamatosan frissítjük, ha valamelyik fotót megvásárolták, ahhoz kiírjuk, hogy elkelt.