Hirdetés
Változik az ügyfélfogadási rend hétfőtől

Hétfőtől új nyitvatartás a Kormányablakokban

Fotó: MTI/Földi Imre
Győr+
2020.07.05. 16:37

A hatékony és gyors ügyintézés biztosítása érdekében a kormányhivatal a Miniszterelnökséggel együttműködve felülvizsgálta a megyei kormányablakok nyitvatartási idejét.

Hirdetés

A kormányablakok nyitvatartási idejének módosítását alapos vizsgálat előzte meg – olvasható a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal tájékoztatójában, amely arról számol be, hogy július 6-ától, hétfőtől a kormányablakok (egyébként országszerte) új nyitvatartási rend szerint fogadják az ügyfeleket.

A kormányhivatalok az ügyfelek igényeinek szem előtt tartásával, valamint a korábbi ügyfélforgalmi adatok alapján alakították ki az új ügyfélfogadási rendet, így néhány kormányablak hosszabb, néhány pedig rövidebb ideig tart majd nyitva.

Hirdetés

A módosult ügyfélfogadási rend lehetővé teszi, hogy a kormányablakok az ügyfélfogadási idő alatt folyamatosan teljes kapacitással működjenek, ezáltal az állampolgároknak kevesebb ideig kell majd várakozniuk, és az ügyintézés is gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

A rugalmas ügyintézés érdekében minden megyében lesz olyan ügyfélszolgálat, ahol lehetőség nyílik a kora reggeli, illetve a késő délutáni ügyintézésre is. A kormányhivatalok arra is törekedtek, hogy – az egységesítés érdekében – az új ügyfélfogadási rendet az egyéb, kormányhivatali és önkormányzati ügyfélszolgálatok nyitvatartási idejével összhangban alakítsák ki.

Győrben, Czuczor Gergely utcai Kormányablak nyitva tartása itt érhető el. A Nagysándor József utcai Kormányablak (ETO Park) nyitva tartása pedig itt olvasható.

Forrás: kormanyhivatal.hu

Kapcsolódó témák: #Győr | #kormányablak | #Magyarország |
likeold
a fb oldalunkat