Hirdetés

Értékelés az első Ba-Rock Zenebonáról

Fotó: Dr. Dézsi Csaba András Facebook oldala
Győr+
2020.08.21. 11:45

A polgármester nem csak a szervezőknek és a fellépőknek, de a lakosságnak is köszönetet mondott.

Hirdetés

Pénteken délelőtt Győr polgármestere, dr. Dézsi Csaba András Facebook bejegyzésben „gyors-értékelte” a tegnapi unikális és monstre (tizenhárom helyszínen összesen huszonhat magyar zenekart felvonultató) városi zenei fesztivált.

A polgármester nem csak szervezőknek és fellépőknek, de a lakosságnak is köszönetet mondott:

Hirdetés

Két hete kitaláltuk és tegnap megcsináltuk Magyarország 2020 évi legnagyobb, 26 hazai zenekart felvonultató rock fesztiválját, az Első Győri Ba-Rock Zenebonát❗️✌??
Köszönöm a kollégáimnak, akik nem ijedtek meg a feladattól, nem magyarázkodtak, nem kerestek kifogásokat, hanem összehangolt csapatmunkával megszervezték??

Köszönöm a 13 győri és a 13 sztár zenekarnak, hogy vállalták a fellépést❗️?
Köszönöm azoknak a győrieknek, akik ezt a műfajt bár nem szeretik, mégis türelemmel viselték nem csak a zenebonát, hanem a színpad építésekkel és azok bontásával járó kellemetlenségeket?❗️?
Boldog vagyok, hogy meg tudtuk mutatni azt, hogy amikor a szabályok szigorúak és sok helyen máshol az országban csak panaszkodnak és nyafognak, hogy nem lehet koncerteket szervezni, akkor mi győriek megmutattuk, hogy de, igen, lehet❗️
Mert ahogy mondani szoktam: a munkának egyetlen titka van, csinálni kell❗️

Remélem, hogy minden győri, aki a rock zenét szereti jól érezte magát ezen a napon❗️Ha erre módunk lesz majd a járvány elmúltával, akkor természetesen szeretettel várjuk Győrben ismét a nem városunkban élőket is, például a tavaszra halasztott Slade koncertre.✌?
Szívügyünk Győr❤️?

Fotó: Dr. Dézsi Csaba András Facebook-oldala

Összefoglaló tudósításunk és képgalériáink a tegnapi rendezvény összes helyszínéről egy helyen:

Kapcsolódó témák: #Győr | #Kultúra | #szórakozás | #zene |
likeold
a fb oldalunkat