Győri sikerek a 2023-as Bar Show-n!

Szigeti Sándor Fotó: Szomszéd Bár
2023.05.26. 21:03

A győri Szomszéd Bár és a Higgi The Tiki is a legjobbak között végzett a hazai bárkulturális élet legrangosabb szakmai seregszemléjén.

A Szomszéd Bár bekerült a Top 5 legjobb vidéki koktélbár közé, társüzletük a Higgi The Tiki Bar pedig a Top 3-ba a legjobb újonnan nyílt koktélbárok mezőnyében. Emellett Horváth Jonatán a Szomszéd oszlopos tagja bekerült a Top 5 legjobb bartender közé!

Fantasztikus siker, nagyon boldogok vagyunk, azon leszünk, hogy minden évben ott legyünk az élmezőnyben, és még a mostani eredményeinket is túlszárnyaljuk” – mondta el a Győr+ Média érdeklődésére Józsi Erik.

Fotó: Szomszéd Bár

Amikor 2017-ben megnyitottunk, csak reméltük, hogy egyszer eljutunk idáig. Nagyon sok munka, még több kreativitás kellett hozzá. Olyan dolgokkal kell előrukkolni, amit más korábban még nem csinált” – hangsúlyozta a Szomszéd Bár társtulajdonosa.

Nagyon szeretünk saját koktélokat kreálni, és évek óta hagyomány, hogy Győr belvárosában látványos utcai koktélversenyt rendezünk, ahová a fővárosból is szívesen eljönnek a kollégák, mert kiváló a hangulat. Ezen az úton szeretnénk továbbhaladni, mindig valami új és magas minőséget képviselő dologgal meglepni a szakmát és természetesen a vendégeinket is” – tette hozzá Józsi Erik.

Kapcsolódó témák: #gasztronómia | #Győr | #siker | #szórakozás |