Lezárt akta

Győri munkásszállón verekedett, súlyos sérüléseket okozott egy férfi

Fotó: police.hu
Győr+
2022.10.19. 08:42

A győri nyomozók befejezték a debreceni férfi ellen indított büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy győri munkásszállón ököllel ütötte ismerősét, majd a szobában tört-zúzott.

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott le egy 30 éves férfival szemben, aki 2022. augusztus 16-án 9 óra körül Győrben, az István Király utcában lévő munkásszálón – szóváltást követően – többször is ököllel arcon ütötte az egyik lakót, egy 31 éves szigetvári fiatalembert, aki ennek következtében súlyosan megsérült. A feldúlt férfi ezután az általa bérelt szobában a szálló tulajdonát képező vagyontárgyakat rongálta meg, amely cselekményével mintegy 450.000 forint kárt okozott. 

A helyszínre érkező járőrök a debreceni férfit elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben büntetőeljárás indult, amelynek keretében a nyomozók súlyos testi sértés bűntette, és rongálás vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 30 éves fiatalember a rendőröknek a bűncselekmények elkövetését elismerte, és elmondta, nem emlékszik rá, hogy mivel, vagy hogyan ütötte meg társát, de amikor látta, hogy az arca nagyon megsérült, adott neki törölközőt, hogy ne vérezzen.

 A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu